Συμμετοχή του ομίλου Ρητορικής στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης «Pierce»

Τα μέλη του Ομίλου Ρητορικής του Ζαννείου Προτύπου ΓΕΛ Πειραιά συμμετείχαν στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Pierce 2024, που έλαβαν χώρα στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου, με τη συμμετοχή 55 σχολείων και 550  μαθητών απ’ όλη την Ελλάδα. Υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητριών κκ. Βεντούρη Ελένης και Πατέρου Κωνσταντίνας, οι μαθητές του σχολείου μας σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις:

Α) Στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου διακρίθηκαν οι μαθητές μας : Κοντεκάκη Θεοφανία, η οποία έλαβε την 2η θέση καθώς και ο μαθητής Χριστόπουλος Παναγιώτης, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση. Η μαθήτρια Καλαμάρα Πελαγία έλαβε έπαινο συμμετοχής.

Β)Στο αγώνισμα της εκφραστικής Ανάγνωσης, η Μπάκα Νάσια κατέλαβε την 4η και αντίστοιχα η Βασιλακοπούλου Βάσια την 6η θέση. H μαθήτριά μας Πραντάλου Αγλαΐα έλαβε έπαινο συμμετοχής.

Γ)Στο αγώνισμα των Διττών Λόγων συμμετείχαν οι μαθητές μας: Ηλιοπούλου Πηνελόπη, Μόσχος Μάνος, Περιφάνου Αγάπη, Σκαρτάδου Σμαράγδα και Χριστόπουλος Παναγιώτης. Η ομάδα μας κατέκτησε τη νίκη σε δυο από τους τρεις αγώνες και κατατάχθηκε βαθμολογικά στην 6η θέση σε σύνολο 26 ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα.

PIERCE_4 PIERCE_5 PIERCE_2 pierce_1

(Συνολικές επισκέψεις: 87 , επισκέψεις σήμερα: 1 )