Βράβευση αριστούχου αποφοίτου μας από την Eurobank

Τη Δευτέρα 15/1/2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έλαβε χώρα η τελετή  βράβευσης των αριστούχων μαθητών/ριών των Λυκείων της  Περιφέρειας Αττικής και Στερεάς Ελλάδος, οι οποίοι διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2023. Οι αριστούχοι μαθητές/ριες βραβεύτηκαν από τον Όμιλο της τράπεζας Eurobank μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Μπροστά για την Παιδεία».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Παιδείας κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eurobank κ. Φωκίωνα Καραβία, πρυτανικών αρχών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής κ.α.

Από το Λύκειό μας  βραβεύτηκε η απόφοιτός μας Σταματίνα Ναδάλη, η οποία με την  επίδοσή της εισήχθη στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, η Σταματίνα Ναδάλη,  με συνολική βαθμολογία στα τέσσερα εξεταζόμενα μαθήματα 79,10/80 πρώτευσε και στην Δ΄  Εκπαιδευτική Περιφέρεια Αττικής.

Το πρόγραμμα «Μπροστά για την Παιδεία» (Επιβραβεύουμε την αριστεία | Eurobank), ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τους δασκάλους και τα σχολεία που παράγουν αριστεία, βράβευσε και τα Λύκεια από τα οποία προέρχονται οι πρώτοι/ες ανά περιφέρεια.

(Συνολικές επισκέψεις: 342 , επισκέψεις σήμερα: 1 )