Για μία θέση στη τετράδα της Α΄ φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος αγωνίστηκε η ομάδα του Ζάννειου στο Μπάσκετ!

Καταθέτοντας ψυχή και σώμα, οι μαθητές που αντιπροσώπευσαν το σχολείο μας στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, κατάφεραν να φτάσουν, μετά από χρόνια, στη φάση των τεσσάρων ομάδων όπου θα αγωνίζονταν για πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος.
Οι μαθητές που συγκρότησαν την ομάδα ήταν: Γαλάνης Νικηφόρος (αρχηγός και βοηθός προπονητή), Κιμπιζής Νικόλαος, Σύρμας Φίλιππος, Τσίρμπας Δημήτρης, Χατζαντωνάς Κωνσταντίνος, Γαλάνης Κωνσταντίνος, Κοντογιώργης Νίκος, Κωτσίνης Αντώνης, Νταλτσίδης Γιάννης, Παπαποντικός Ιωάννης και Πατεράκης Στέλιος.
Αν και η ομάδα είχε απώλειες (λόγω ασθενειών) από τον πρώτο κιόλας αγώνα, τα δύο πρώτα παιχνίδια με το 2ο ΓΕΛ Κορυδαλλού και το ΕΠΑΛ Νίκαιας, κατάφερε με διαφορά (15-36 πόντων) να προχωρήσει στον τρίτο αγώνα με το 1ο ΓΕΛ Κορυδαλλού. Εκεί με ανατροπή του σκορ μετά το ημίχρονο, κέρδισαν με πέντε πόντους διαφορά, φτάνοντας στον τέταρτο αγώνα με την Ιωνίδειο, όπου και έχασε το σερί των νικών της.
Εμείς θα ευχηθούμε στα παιδιά κάθε επιτυχία για τον προσωπικό αγώνα τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις του Ιουνίου και το παράδειγμά τους να αποτελέσει έμπνευση για τους επόμενους αγώνες που θα ακολουθήσουν….
Η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας, δεν κατάφερε να προχωρήσει, χάνοντας από την αντίστοιχη ομάδα του 2ου ΓΕΛ Νίκαιας.
1. Την ομάδα αποτέλεσαν οι: Λαουτάρης Γιάννης (αρχηγός), Παπαγεωργίου Νίκος, Γαζής Αλέξανδρος, Βατίστας Αναστάσης, Ελέζι Τζόι, Κουνέλης Πέτρος, Περιβολάκης Βασίλης, Μουντάνιαλης Ηλίας, Συλβεστρίδης Χαράλαμπος, Σκέμπη Ντέβι, Λάππας Φίλιππος, Κόρπης Γιώργος.
Τις ομάδες συνόδευσαν οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Λυγουριώτη Μ. Ε. και Τσολακίδου Χ.

20190225_114144

20190225_114115

20190220_122155

(Συνολικές επισκέψεις: 222 , επισκέψεις σήμερα: 1 )