Συμμετοχή στο Euromath 2016

Οι μαθητές του Ομίλου Μαθηματικών ‘Τα Μαθηματικά στην Πραγματικότητα’ με υπεύθυνη Καθηγήτρια την κα Σοφία Παππά, συμμετείχαν στο Συνέδριο:

‘European Student Conference in Mathematics EUROMATH-2016‘,
30 March -3 April, 2016, Thessaloniki, Greece,
http://www.euromath.org/index.php?id=181#

με τις δύο παρακάτω εργασίες:

οι οποίες έγιναν δεκτές κατόπιν κρίσης από την επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου.
Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του Grand Hotel Palace, Θεσσαλονίκη,από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016.

Οι εισηγήσεις των μαθητών, οι οποίες ήταν στην Αγγλική Γλώσσα, έγιναν στις 1 Απριλίου στην αίθουσα Καλλιπάτειρα του Ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, ως ακολούθως:
IMG_0335 (1)Την εισήγηση ‘Game theory – Auctions’ υποστήριξαν οι μαθητές του Ομίλου Γιάννης Αντωνίου, Πέτρος Μπέντρος και Κλαούντια Ντουμπράβα, με συγγραφείς τους παραπάνω μαθητές καθώς και τους Νίκο Καρακατσάνη, Κωνσταντίνα Μουντάνιαλη και Παντελή Ξαγοράρη.
Την εισήγηση ‘Euclidean Algorithm, Prime Numbers and Security Protocols’ υποστήριξαν οι μαθητές του Ομίλου Νικολέττα Γκέλη, Δημοσθένης Μηντζαρίδης και Κλαούντια Ντουμπράβα, με συγγραφείς τους παραπάνω μαθητές καθώς και τις μαθήτριες Ειρήνη Ζουγανάκη και Μαρία Χριστίνα Μουζάκη οι οποίες συμμετείχαν στις εργασίες του Συνεδρίου.
IMG_0299 (1)
Η Υπεύθυνη Καθηγήτρια κα Σοφία Παππά οργάνωσε και καθοδήγησε τους μαθητές για την συγγραφή και παρουσίαση των εργασιών τους στο Συνέδριο EUROMATH-2016.
Οι Παρουσιάσεις των μαθητών θα αναρτηθούν στο site του Συνεδρίου και οι εργασίες των μαθητών θα δημοσιευτούν στα πρακτικά του Συνεδρίου ‘Euromath Proceedings 2016‘.
Παράλληλα, ο μαθητής Πέτρος Μπέντρος συμμετείχε και στο posters design με Poster με θέμα ‘Public-key cryptographie Bob, Alice and Eve‘.
Η συμμετοχή στο Συνέδριο γίνεται για δεύτερη χρονιά αφού μαθητές του Ομίλου ‘Τα Μαθηματικά στην Πραγματικότητα’ με υπεύθυνη Καθηγήτρια την κα Σοφία Παππά, είχαν συμμετάσχει και κατά το Σχολικό Έτος 2014-15 στο ‘European Student Conference in Mathematics EUROMATH-2015‘, που έγινε στην Αθήνα, και η εισήγησή τους δημοσιεύτηκε στα πρακτικά του Συνεδρίου ‘Euromath Proceedings 2015‘ (http://www.euromath.org/assets/files/2016/Proceedings2015/EUROMATH-Proceedings-2015.pdf).
(Συνολικές επισκέψεις: 904 , επισκέψεις σήμερα: 1 )