Συγκέντρωση αποφοίτων του Ζαννείου

Στις 25 Απριλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 19.30 μμ θα μαζευτούμε όλοι στο προαύλιο του Σχολείου μας να θυμηθούμε όμορφες και ξένοιαστες αναμνήσεις από τα σχολικά μας χρόνια. Η προσέλευση προβλέπεται να είναι πολύ μεγάλη και μέσα από την ομάδα του facebook αλλά και εκτός με e-mail και τηλέφωνα.

Μια μικρή ενημέρωση για το πώς θα κυλήσει η βραδιά αυτή. Θα υπάρξει μια συντομότατη αναφορά σε όλες τις ενέργειες που έγιναν για το θέμα των Προτύπων-Πειραματικών Σχολείων και την περαιτέρω στάση μας απέναντι σε αυτό, μιας και ακόμα δεν έχει παρθεί μια οριστική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας.

Στη συνέχεια θα βραβευτούν η ομάδα του Ζαννείου ΠΠΛ “Zanneio Stardust” του Ομίλου Αριστείας Μαθηματικών-Πληροφορικής-Αστρονομίας που κατέκτησε την 2η θέση στο διεθνή διαγωνισμό προγραμματισμού Zero Robotics καθώς και το περιοδικό “ΖΙΖΑΝΝΕΙΟ” που εκδίδεται από το Γυμνάσιο.

Θα υπάρχει και μια μικρή έκπληξη στα πρώτα κορίτσια που μπήκαν με εισαγωγικές εξετάσεις στο Ζάννειο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Πειραιά το 1979!!!!

Η συνέχεια είναι μουσική, χορός, ποτό και φαγητό (finger food). Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ μαζί με ένα ποτό ή αναψυκτικό (το δεύτερο ποτό 4 ευρώ).

Θερμή παράκληση σε όλους, αν γνωρίζετε και άλλα παιδιά που φοίτησαν στο Ζάννειο και έχετε επαφή μαζί τους, ενημερώστε τους ώστε να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να τα καταφέρετε οι περισσότεροι από εσάς και να περάσουμε όλοι μια πολύ όμορφη βραδιά.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

(Συνολικές επισκέψεις: 187 , επισκέψεις σήμερα: 1 )