Διάκριση μαθητών του Ζαννείου Προτύπου Λυκείου στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Κ18
Στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Κ18 που διεξήχθησαν στις 26-27 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας συμμετείχαν και διακρίθηκαν οι μαθητές του σχολείου μας Κασαββητας Πέτρος 1ος στη Σφυροβολία και Τσουράκης Φανούριος 3ος στα 800μ.
Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κασσαβήτας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία Κ18, με εξαιρετική επίδοση στα 73.85μ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.
Ο αθλητής του ΑΣΚΑ Σωκράτης Γκιόλιας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, έχοντας τέσσερις βολές πάνω από τα 70 μέτρα, σε έναν τελικό όπου το σωματείο του πανηγύρισε το 1-2.
Ο Τσουράκης Φάνης μαθητής του σχολείου μας και αθλητής του Α.Ο Σ.ΛΟΥΗΣ Κορυδαλλού, συμμετείχε στο αγώνισμα των 800μ. και κατέλαβε την 3η θέση με χρόνο 1.55.31
Συγχαρητήρια και στους δύο και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους


