Λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2017

ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Κολοκοτρώνη 6  ΤΚ 18531
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πειραιάς, 14 Φεβρουαρίου 2017

 

       Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με την έναρξη του δεύτερου τετραμήνου, νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για μια σειρά θεμάτων που αφορούν το σχολείο μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι μέρες που περνάμε όλοι μας είναι δύσκολες και οι αγώνες που δίνουμε καθημερινά για τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας είναι σκληροί. Ωστόσο, αποτιμώντας τη χρονιά που πέρασε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μέσα σε μια πραγματικά σκληρή συγκυρία ο Σύλλογός μας κατάφερε πολλά πράγματα χάρη στη στήριξη όλων των Μελών, τόσο σε ηθικό όσο και σε υλικό – οικονομικό επίπεδο, όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη επιστολή μας. Είναι αρχή μας πως το κάθε Μέλος του Συλλόγου μπορεί να δώσει και να προσφέρει σε αυτό το χώρο, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, κατανοώντας πως ακόμα και η ελάχιστη προσφορά από κάποιους, για εμάς και για το Σχολείο μπορεί να είναι μέγιστη.

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα την τρέχουσα χρονιά και ορμώμενοι από τη μεγάλη επιτυχία με την οποία στέφθηκε αντίστοιχη ενέργεια την προηγούμενη χρονιά, πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε «λαχειοφόρο αγορά» για την οποία θα καταβάλλουμε και φέτος μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσουμε εξαιρετικά δώρα και να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά μας αφενός, αλλά και όσο το δυνατό μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση στο σχολείο μας, τις ανάγκες του οποίου γνωρίζουμε όλοι.

Στην προσπάθεια αυτή, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την άμεση και θετική ανταπόκρισή σας, τόσο ως συμμετέχοντες στην κλήρωση με την αγορά όσων περισσοτέρων κλήρων δύναται ο καθένας, όσο και στην περίπτωση γονέων-εμπόρων ως χορηγοί δώρων.

Η διάθεση των κλήρων θα ξεκινήσει εντός των επομένων ημερών, η τιμή του κλήρου έχει οριστεί στο 1€ και η κλήρωση θα λάβει χώρα δύο μέρες πριν το κλείσιμο του σχολείου για την εορταστική περίοδο του Πάσχα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η συνδρομή των Μελών στο Σύλλογο και γι’ αυτή τη χρονιά είναι 10€, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για διάφορες εργασίες επισκευών του σχολείου μας, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του σχολείου και των παιδιών μας. Γι’ αυτό το σκοπό, καλούμε όσους γονείς έχουν αυτή τη δυνατότητα να ανταποκριθούν θετικά, ευχαριστώντας παράλληλα όλα τα μέλη που έχουν ήδη καταβάλλει τη συνδρομή.

Επίσης προκειμένου να έχουμε άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί σας, κρατώντας σας ενήμερους για ό,τι συμβαίνει και αφορά το σχολείο μας, θα βρείτε στο κάτω μέρος της παρούσας επιστολής, ξεχωριστό τμήμα που αφορά την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας που σας αφορούν, το οποίο παρακαλούμε να επιστραφεί συμπληρωμένο με τα στοιχεία επικοινωνίας που εσείς θεωρείτε απαραίτητα και να παραδοθεί στον πρόεδρο κάθε τμήματος, απ’ όπου και θα τα συλλέξουμε.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία του Συλλόγου με τους Μαθητές, τους Γονείς και το Σχολείο είναι καθοριστικής σημασίας για την άμεση αντιμετώπιση των υφιστάμενων και όποιων νέων θεμάτων προκύψουν και τη βελτίωση κατά το δυνατόν των συνθηκών μέσα στις οποίες πραγματοποιείται η εκπαιδευτική διαδικασία και διαμορφώνονται οι προσωπικότητες των παιδιών μας. Γι’ αυτό το λόγο, θα πραγματοποιηθεί σύντομα συγκέντρωση του Συλλόγου με όλους τους γονείς και κηδεμόνες στο χώρο του σχολείου, για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως και θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε, να σας ενημερώσουμε για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το σχολείο μας και να ακούσουμε τις πολύτιμες απόψεις σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποιο θέμα σας αφορά, υπενθυμίζοντάς σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, όπου επίσης θα βρείτε επιστολή του Συλλόγου όπου έχουν καταγραφεί όλες οι δράσεις της προηγούμενης χρονιάς.

Ο Πρόεδρος                                                                               Η Γραμματέας

Βασίλης Γεώργας                                                                   Ιωάννα Γεωργακά

(Συνολικές επισκέψεις: 1,715 , επισκέψεις σήμερα: 1 )