Η Z-Radio προετοιμάζει την 2η ραδιοφωνική εκπομπή της

Με την δημοσιογράφο Αριστέα Πρωτονοτάριου είχε τη ευκαιρία να συζητήσει την Τετάρτη 17 Απριλίου, η Ζ-Radio, η ομάδα ραδιοφώνου του Ζαννείου Πειραματικού Λυκείου Πειραιά. Η συζήτηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ηχογράφηση της 2ης ραδιοφωνικής εκπομπής, που θα έχει θέμα της την “Ρητορική του Μίσους”.

Η Ζ-Radio, συμμετέχει στις ραδιοφωνικές διαδρομές του European School Radio και προσκάλεσε την κα Πρωτονοτάριου στο σχολείο, η οποία με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση, να προσφέρει τις γνώσεις και την δημοσιογραφική εμπειρία της για την οργάνωση της ραδιοφωνικής εκπομπής, για την σωστή διατύπωση των ερωτήσεων και για τον επιτυχή καταμερισμό τους στα επιμέρους θέματα που είχαν επιλέξει τα μέλη της ομάδας, ώστε να φωτιστούν όσον το δυνατόν περισσότερες πτυχές του θέματος “Ρητορική του Μίσους”, που είναι ένα από τα επίκαιρα και σημαντικά θέματα/προβλήματα των καιρών μας.

Στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής εκπομπής τα μέλη της Ζ-Radio θα συζητήσουν με την Δρα Ελένη Καραγιάννη, Εκπαιδευτικό, Μέλος της Κεντρικής Επιστημονικής Επιτροπής του ΥΠΠΕΘ για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Την Z-Radio συντονίζουν οι καθηγητές του Ζαννείου Πειραματικού Λυκείου Πειραιά, Γεωργία Βαϊτσου, φιλόλογος, Εύα Τέγκερη, πληροφορικής και Παναγιώτης Χαρατζόπουλος, φυσικός.

(Συνολικές επισκέψεις: 132 , επισκέψεις σήμερα: 1 )