Μια ακόμη διάκριση μαθητών του ΖΑΝΝΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σε θέματα Σύγχρονης Φυσικής.

Από τους 4 μαθητές μας, που συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής για την συμμετοχή στη δράση Δόκιμοι Ερευνητές του Ινστιντούτου Πυρηνικής Φυσικής του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος”, ο Ανδρέας Βατίστας επελέγη στους 8 οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη δράση από 4-8 Σεπτεμβρίου 2017, ενώ οι Ελλη Βλαχου, Κοσμας Κοφφινας και Κωνσταντίνος Χριστοδούλου επελέγησαν στους 40 που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα για θέματα Σύγχρονης Φυσικής την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.
Στην διαδικασία της επιλογής συμμετείχαν 90 μαθητές/τριες της Β Λυκείου από Λύκεια της Αττικής.
Ακολουθεί το μήνυμα που μας έστειλε ο Δρ Χρήστος Μάρκου Δ/ντής του Ινστιντούτου Πυρηνικής Φυσικής του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε “Δημόκριτος”:
” Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολυ για την συμμετοχη των μαθητών σας στον φετεινό διαγωνισμό των “Δοκιμων Ερευνητων” καθώς και για την δική σας συμβολή στη διαδικασία της επιλογής παρ’ όλο που έγινε μέσα στις διακοπές
του Πάσχα. Θα ήθελα να σας ενημερωσω οτι η επιλογη ολοκληρωθηκε. Το επίπεδο των μαθητών σας ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά σε θέματα αρκετά μεγάλης δυσκολίας και διαφορετικού είδους από τα συνηθισμένα “.

(Συνολικές επισκέψεις: 445 , επισκέψεις σήμερα: 1 )