Λαχειοφόρος Αγορά Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2017

ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Κολοκοτρώνη 6  ΤΚ 18531
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πειραιάς, 13 Μαρτίου 2017

Θέμα : ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Είναι γνωστό ότι το Σχολείο μας έχει πολλά και γνωστά προβλήματα και ελλείψεις στο κτιριακό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα την τρέχουσα χρονιά και ορμώμενοι από τη μεγάλη επιτυχία με την οποία στέφθηκε αντίστοιχη ενέργεια την προηγούμενη χρονιά, πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε «λαχειοφόρο αγορά» για την οποία εξασφαλίσαμε αξιόλογα δώρα και να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά μας αφενός, αλλά και όσο το δυνατό μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση στο σχολείο μας.

Στην προσπάθεια αυτή, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την άμεση και θετική ανταπόκρισή σας, με την αγορά όσων περισσοτέρων κλήρων δύναται ο καθένας.

Η διάθεση των κλήρων ξεκινάει από σήμερα και τελειώνει στις 4 Απριλίου 2017.

Η τιμή του κλήρου έχει οριστεί στο 1€ και η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 5 Απριλίου 2017, δύο μέρες πριν το κλείσιμο του σχολείου για την εορταστική περίοδο του Πάσχα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων καθώς είμαστε βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση και στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποιο θέμα σας αφορά, υπενθυμίζοντάς σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου επίσης θα βρείτε τη Λίστα Δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Βασίλης Γεώργας Ιωάννα Γεωργακά

dora_laxeioforou_2017_a

dora_laxeioforou_2017_b

(Συνολικές επισκέψεις: 622 , επισκέψεις σήμερα: 1 )