Πραγματοποίηση συνάντησης εκπαιδευτικών με γονείς και κηδεμόνες μαθητών /ριών της ΄Α τάξης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25.09.2023 στις 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας η προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών με τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/ριών της Α΄ τάξης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο με όλες τις δράσεις που έγιναν τη σχολική χρονιά 2022-2023 και την προβολή των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για το σχολείο μας. Ακολούθησε ο αποχαιρετισμός του κ. Βαμνιέ Δ. , ο οποίος έγινε Διευθυντής στο Βαρβάκειο ΠΓΕΛ και από το Σύλλογο Γονέων που του πρόσφερε αναμνηστικό δώρο.
Στη συνέχεια, με μικρή εισήγηση για τη θεωρητική θεμελίωση και υποστήριξη του τρόπου λειτουργίας του σχολείου μας ο νέος Διευθυντής κ. Καπετανάκη Γ. ( PhD Θεολογίας), την οποία μπορείτε να δείτε νυγματίζοντας ΕΔΩ, αποσαφήνισε το σχολικό πλαίσιο και τη διαμόρφωση συνεργατικού κλίματος και ακολούθησε η ενημέρωση για εκπαιδευτικές ρουτίνες και μοτίβα (όπως οι απουσίες, ο εσωτερικός σχολικός κανονισμός και οι μαθητικές κοινότητες) από τον Υποδιευθυντή Α΄ κ. Μαυρομάτη Γ. κι από τον Υποδιευθυντή Β΄ κ. Χαρατζόπουλο Π. (προσέλευση στο σχολείο, τράπεζα θεμάτων, τελικές εξετάσεις). Στη συνέχεια όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί της Α΄ τάξης παρουσίασαν το τρόπο εκπαίδευσης αλλά και τα μέσα διδασκαλίας (καθημερινή διδακτική πράξη, e-class, padlet κ.ά.) καθώς και τις παράλληλες δράσεις (ομίλους, προγράμματα, σχολική ζωή) με τα οποία προσεγγίζουν κι ενδυναμώνουν τους /τις μαθητές/ριες μας στην πορεία της αυτογνωσίας τους.
Η συνάντηση έκλεισε με την παρέμβαση της κ. Μπουρδάκου Ρ. (προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) για τη μεταφορά των μαθητών /ριών καθώς και τις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου τους αλλά και τις ενημερωτικές συναντήσεις.

20230925_184453 IMG-2695 IMG-2688

(Συνολικές επισκέψεις: 296 , επισκέψεις σήμερα: 1 )